Scroll Top
Auto Poppe

Auto Poppe is dé toonaangevende dealer voor Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagens en Audi in de prachtige provincie Zeeland. Onze missie omvat een uitgebreide reeks diensten die uw auto-ervaring naar een hoger niveau tillen. Met vier strategisch gelegen vestigingen in de regio zijn wij uw ideale mobiliteitspartner.

Ons deskundige team staat altijd klaar om u te voorzien van persoonlijke service en advies op maat. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste Volkswagen of Audi, behoefte heeft aan onderhoud, tijdelijk een auto wilt huren, of een op maat gemaakte leaseoplossing zoekt, Auto Poppe heeft het allemaal onder één dak.

Wat wij streven

Wat ons onderscheidt, is ons streven naar perfectie. We beschikken over twee eigen schadeherstelbedrijven die zijn gecertificeerd door de Audatex Service Provider (ASP). Hierdoor kunnen we snel en efficiënt schade aan uw voertuig herstellen, zodat u snel weer de weg op kunt.

Auto Poppe is niet zomaar een autodealer; we zijn uw partner in mobiliteit. Ons enthousiaste team streeft ernaar om aan al uw wensen te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen. Ontdek vandaag nog wat Auto Poppe voor u kan betekenen en ervaar de toewijding en expertise die ons tot dé Volkswagen en Audi dealer van Zeeland maken.

Nieuws gerelateerd aan Auto Poppe

Openingstijden

maandag8:00 - 18:00
dinsdag8:00 - 18:00
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:00 - 18:00
vrijdag8:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Gildeweg 22
4383 NK Vlissingen
Telefoon:
0118-424000
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters