Scroll Top
Autobedrijf Cieraad

In het jaar 2000 markeerde een belangrijk keerpunt in het verhaal van Hein Cieraad. Dat was het jaar waarin hij zijn bedrijf op de Edisonweg oprichtte, en het begon allemaal met een onvoltooide loods. Op dat moment ontbrak er een kantoor, vaste verlichting en zelfs een brug, maar dat weerhield Hein er niet van om aan zijn allereerste project te beginnen.

In de loop der jaren is het Hein gelukt om een volledig uitgeruste werkplaats te creëren en een uitgebreid klantenbestand op te bouwen. Het groeiende succes van zijn onderneming leidde ertoe dat hij in januari 2004 besloot om zijn eerste monteur in dienst te nemen. Na enkele jaren groeide het besef dat het pand aan de Edisonweg simpelweg te beperkt was voor hun ambities.

2006

Eind 2006 stuitte Hein op een nieuw pand op de Gildeweg 7 en na het afronden van de aankoop begon er een ingrijpende renovatie. In essentie bleven de muren en structuur van het gebouw behouden, maar alles eromheen werd vernieuwd. Aanzienlijke investeringen werden gedaan in bruggen, gereedschap en diverse uitleesapparatuur om de capaciteiten van het bedrijf verder uit te breiden. Het hoogtepunt van deze inspanningen kwam in juni 2007 toen het nieuwe pand aan de Gildeweg feestelijk werd ingewijd. Sindsdien is het bedrijf blijven groeien en evolueren, en heeft het zijn plaats veroverd in de wereld van automobielonderhoud.

Nieuws gerelateerd aan Autobedrijf Cieraard

Openingstijden

maandag8:00 - 17:30
dinsdag8:00 - 17:30
woensdag8:00 - 17:30
donderdag8:00 - 17:30
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Gildeweg 7
4383 NH Vlissingen
Telefoon:
0118-469999
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters