Scroll Top
Autobedrijf Ford van Putten

Met vestigingen in Terneuzen, Hulst, Goes en Vlissingen zijn wij nooit ver weg, zo zijn wij ook de grootste dealer van Ford in Zeeland geworden. Je vindt bij ons de allernieuwste Ford modellen en interessante occasions. Uiteraard hebben wij ook de nodige expertise om jou van dienst te zijn met bijvoorbeeld financieringen en verzekeringen, optimale service en accessoires.

Als eigentijds Ford autobedrijf garanderen wij onze trouwe Ford-rijders, zowel zakelijk als privé, optimale mobiliteit; veilig en zeker. Dat gaat veel verder dan de verkoop van nieuwe Ford modellen en betrouwbare occasions. Naast diverse unieke serviceconcepten onderscheiden wij ons met een sterke klantgerichte aanpak. Wij bieden service, altijd!

Professionals

Met een team van toegewijde professionals streven we naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Onze deskundige monteurs zorgen voor regelmatig onderhoud en reparaties om ervoor te zorgen dat jouw Ford in topconditie blijft. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, en we bieden tevens advies over milieuvriendelijke rijopties. Bij ons draait alles om jouw tevredenheid en gemak, want klanten staan bij ons altijd op de eerste plaats.

Onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschappen waarin we opereren, gaat verder dan alleen de auto-industrie. We ondersteunen lokale goede doelen en evenementen, en we streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van de mensen in Zeeland. Bij ons gaat het om meer dan alleen auto’s; het gaat om het creëren van langdurige relaties met onze klanten en onze gemeenschap. We heten je van harte welkom in onze vestigingen in Terneuzen, Hulst, Goes en Vlissingen, en we kijken ernaar uit om je van dienst te zijn. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor Ford-rijders in Zeeland.

Nieuws gerelateerd aan Autobedrijf Ford van Putten

Openingstijden

maandag7:45 - 17:45
dinsdag7:45 - 17:45
woensdag7:45 - 17:45
donderdag7:45 - 17:45
vrijdag7:45 - 17:45
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Marie Curieweg 5
4389 WB Ritthem
Telefoon:
0118-239000
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters