Scroll Top
Autobedrijf Wondergem
Autobedrijf Wondergem

Bij Autobedrijf Wondergem streven we ernaar om uw rijervaring zo plezierig en zorgeloos mogelijk te maken. Als betrouwbare partner in mobiliteit bieden wij een breed scala aan diensten en producten, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Onze Collectie

Ontdek onze uitgebreide collectie aan hoogwaardige occasions en nieuwe modellen. Bij Autobedrijf Wondergem selecteren we zorgvuldig de beste auto’s, zodat u altijd kunt vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een krachtige SUV, wij hebben het perfecte voertuig voor u.

Onderhoud en Service

Bij Autobedrijf Wondergem begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor uw auto. Ons ervaren team van technici staat klaar om uw voertuig in topconditie te houden. Van eenvoudige olieverversingen tot complexe reparaties, wij bieden hoogwaardige service tegen concurrerende prijzen. Uw tevredenheid en veiligheid op de weg zijn onze prioriteit.

Financiering en Verzekering

Wij geloven dat het kopen van een auto een zorgeloze ervaring moet zijn. Autobedrijf Wondergem biedt diverse financieringsmogelijkheden en verzekeringsopties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de juiste oplossing, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Bezoek Autobedrijf Wondergem

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en persoonlijk kennis te maken met het aanbod van Autobedrijf Wondergem. Ervaar de kwaliteit van onze auto’s, de professionaliteit van onze service en het gemak van een samenwerking met ons team. Bij Autobedrijf Wondergem streven we ernaar uw verwachtingen te overtreffen en uw vertrouwen te verdienen.

Nieuws gerelateerd aan Autobedrijf Wondergem

Openingstijden

maandag8:30 - 18:00
dinsdag8:30 - 18:00
woensdag8:30 - 18:00
donderdag8:30 - 18:00
vrijdag8:30 - 18:00
zaterdag9:15 - 16:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Bedrijfsweg 6
4387 PD Vlissingen
Telefoon:
0118-465958
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters