Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Autohandel G. Poppe

Autohandel G Poppe in Vlissingen – Sterk in ieder merk –

U kunt bij ons tercht voor:

Occasions:

Verkoop en inkoop van gebruikte auto’s (alle merken).
Autohandel G Poppe heeft altijd keuze uit zo’n 50 occasions in alle soorten en prijsklassen. Zoekt u iets exclusiefs? Een anders dan anders occasion? Wel, dan bent u bij ons op het goede adres! In onze showroom hebben we permanent een aantal interessante occasions op voorraad.

Onze auto’s zijn netto geprijsd (incl. BTW of als marge-auto; tenzij anders vermeld), eventuele inruil mogelijk. Ook worden onze auto’s afgeleverd met een logische kilometer stand volgens NAP. Voor de rijklaar maakkosten krijgt de auto een onderhoudsbeurt volgens fabrieksspecificaties en indien voorzien van minder dan 6 maanden APK, een nieuwe APK.

De op onze internetsite vernoemde netto prijzen zijn gebaseerd op de prijs incl. rijklaarmaakkosten, tenzij anders vermeld. Het is hierbij mogelijk tegen meerprijs garantie bij te kopen. Occasions van minder dan, of gelijk aan de prijs van € 3000,- worden altijd geleverd zonder garantie. Vraag hierover bij uw verkoper!

Onderhouds & Reparatie:

In onze goed uitgeruste werkplaats is uw auto in vakkundige handen voor allerlei onderhoud en reparatie werkzaamheden maar natuurlijk ook voor de jaarlijkse APK-keuring. Uiteraard zijn wij RDW erkend (rijksdienst voor het wegverkeer) en daarnaast zijn wij SHELL HELIX Garantie Dealer.

Nieuws gerelateerd aan Autohandel G. Poppe

Openingstijden

maandag9:00 - 18:00
dinsdag9:00 - 18:00
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Hermesweg 19
4382 ND Vlissingen
Telefoon:
0118-411454
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters