Scroll Top
Autoservice Matthijsse
Autoservice Matthijsse

Bent u momenteel op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige tweedehands auto, of overweegt u uw eigen auto te verkopen? Dan nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, waar u aangenaam verrast zult worden door ons uitgebreide assortiment.

Ons aanbod bestrijkt een breed scala aan merken, modellen en prijsklassen, waardoor wij in staat zijn om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een sportieve tweedehands auto, wij hebben diverse opties beschikbaar die aan uw eisen voldoen.

klantvriendenheid

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en daarom streven wij ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden bij het vinden van de perfecte auto. Ons deskundige en vriendelijke personeel staat klaar om u te assisteren en u te voorzien van alle benodigde informatie.

Wanneer u overweegt uw huidige auto te verkopen, bieden wij tevens een professionele en transparante service. Wij taxeren uw auto op een eerlijke wijze en zorgen voor een vlotte afhandeling van het verkoopproces.

Kom gerust langs en ontdek zelf de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij heten u van harte welkom in onze showroom en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn in uw zoektocht naar de ideale tweedehands auto.

Nieuws gerelateerd aan Autoservice Matthijsse

Openingstijden

maandag8:00 - 17:00
dinsdag8:00 - 17:00
woensdag8:00 - 17:00
donderdag8:00 - 17:00
vrijdag8:00 - 12:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Distributieweg 20
4387 PL Vlissingen
Telefoon:
06-21641878
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters