Scroll Top
Autotaalglas

Edwin, de bevlogen franchisenemer van Autotaalglas Vlissingen, beschikt over een rijke schat aan ervaring die hij gedurende vele jaren in de autobranche heeft opgedaan. Deze schat aan kennis en expertise stelt hem in staat om de perfecte balans te vinden tussen zijn technische knowhow en het cultiveren van sterke klantrelaties.

Met een bewezen staat van dienst in de branche, heeft Edwin een diepgaand inzicht in de complexiteit van autoruitschade en -reparatie. Zijn technische vaardigheden worden geëvenaard door zijn vermogen om de behoeften van de klant te begrijpen en te vervullen. Dit vermogen om effectief te communiceren en empathie te tonen voor klanten, vormt een essentieel onderdeel van zijn succesvolle aanpak.

Door zijn toewijding aan excellentie en zijn vermogen om technische deskundigheid te combineren met klantgerichtheid, is Edwin een waardevolle aanwinst voor Autotaalglas Vlissingen. Zijn klanten kunnen altijd rekenen op hoogwaardige service en een persoonlijke benadering bij hun auto- en ruitreparaties.

Nieuws gerelateerd aan Autotaalglas

Openingstijden

maandag8:00 - 17:30
dinsdag8:00 - 17:30
woensdag8:00 - 17:30
donderdag8:00 - 17:30
vrijdag8:00 - 17:30
zaterdag10:00 - 13:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Gildeweg 20b
4383 NK Vlissingen
Telefoon:
0118-441155
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters