Scroll Top
Autowaspark Kuzee

Kuzee is een gevestigde naam sinds het jaar 1957 en heeft een onmisbare rol verworven in de automotive en mobiliteitsindustrie. Wij zijn werkzaam in diverse sectoren, waaronder pechhulp, berging, transport, en zelfs de exploitatie van meerdere carwashbedrijven. Met vestigingen in Vlissingen, Middelburg, Goes en Terneuzen hebben wij strategische posities ingenomen om onze uitgebreide dienstverlening in de hele provincie Zeeland aan te bieden.

Ons Team

Ons toegewijde team van ongeveer 50 medewerkers staat dagelijks paraat voor pechhulp, bergingsoperaties en auto- en vrachtwagentransport, zowel nationaal als internationaal. Wat Kuzee werkelijk uniek maakt, is ons vermogen om een allesomvattend pakket aan diensten aan te bieden in Zeeland. Dit omvat transport, opslag, vervangend vervoer, pechhulp en berging, met expertise in lichte, middelzware en zware voertuigen. Het is het vermelden waard dat Kuzee de enige gecertificeerde zware berger in Zeeland is.

Onze jarenlange ervaring en continue inzet voor kwaliteit hebben ons een vooraanstaande positie binnen de sector gegeven. Kuzee blijft zich ontwikkelen om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten en blijft een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige mobiliteits- en transportoplossingen in Zeeland.

Nieuws gerelateerd aan Autowaspark Kuzee

Openingstijden

maandag8:30 - 18:00
dinsdag8:30 - 18:00
woensdag8:30 - 18:00
donderdag8:30 - 18:00
vrijdag8:30 - 18:00
zaterdag8:30 - 18:00
zondag8:30 - 18:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Marie Curieweg 1
4389 WB Ritthem
Telefoon:
0118-486600
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters