Scroll Top
Echte Bakker Piet Daane

In zowel Vlissingen als Middelburg hebben wij het genoegen u te kunnen verwelkomen in onze drie eigen winkels. Deze vestigingen zijn stuk voor stuk smaakvol en eigentijds ingericht, met een sfeer die uw zintuigen zal prikkelen. Wat onze bakkerijen zo bijzonder maakt, is de aanwezigheid van moderne ovens waarin onze ambachtelijke producten de hele dag door vers worden afgebakken, speciaal voor u.

Onze bakkerij bevindt zich op het welbekende industrieterrein Vrijburg, strategisch gelegen tussen de charmante steden Middelburg en Vlissingen. Hier is het kloppende hart van onze ambachtelijke productie, waar we elke dag met passie en toewijding al onze heerlijke creaties vervaardigen.

Of u nu een zoete lekkernij of een vers brood zoekt, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van producten die met liefde zijn bereid. Onze ovens worden nooit koud, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van vers gebakken goederen.

Onze Kwaliteit

Bij ons draait alles om kwaliteit en versheid. Onze bakkers zijn meesters in hun vak en staan garant voor de hoogste standaard in de branche. Of u nu onze winkels in Vlissingen of Middelburg bezoekt, u kunt erop vertrouwen dat u altijd wordt verwelkomd met heerlijke geuren en een glimlach van ons vriendelijke personeel.

Dus, breng ons binnenkort een bezoek en ontdek de verleidelijke wereld van onze bakkerij. Laat uw smaakpapillen verwennen met onze dagverse, ambachtelijke creaties en ervaar zelf de passie en toewijding die wij in elk product stoppen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben.

Nieuws gerelateerd aan Bakker Piet Daane

Openingstijden

maandag9:00 - 18:00
dinsdag9:00 - 18:00
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 21:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 90
4381 GE Vlissingen
Telefoon:
0118-412124
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters