Scroll Top
Bakkerij Bliek van binnen
Bakkerij Bliek

Kwaliteit staat bij Bakkerij Bliek in Vlissingen vanaf het allereerste begin centraal. Vakmanschap en hoogwaardige producten zijn essentieel voor ons bedrijf. Onze toewijding aan kwaliteit heeft ons ertoe gedreven om voortdurend op zoek te gaan naar innovatieve manieren om moderne technologieën te combineren met traditioneel vakmanschap, en zo ouderwetse kwaliteit te handhaven. Zelfs in deze moderne tijd speelt handarbeid een cruciale rol bij het bereiden van onze producten.

Natuurlijk en biologisch zijn geen loze woorden bij Bakkerij Bliek in Vlissingen. Wij gebruiken uitsluitend pure, natuurlijke grondstoffen en vermijden genetisch gemanipuleerde producten. Sinds 2014 hebben we het Skal-certificaat behaald, en met succes hebben we onze biologische broodlijn geïntroduceerd, waarmee we ons blijvend inzetten voor een gezondere en duurzamere keuze.

Onze Specialiteit

Onze trotse specialiteit, de Zeeuwse Verleiding, beter bekend als de Bliek Bolus, is door de jaren heen tot in de kleinste details geperfectioneerd. Het recept en de bereidingswijze hebben geleid tot meerdere keren de erkenning als beste bolus van Zeeland en zijn nu landelijk verkrijgbaar. De Bliek Bolus is het resultaat van puur vakmanschap en toewijding aan onze Zeeuwse traditie.

Ons Panito brood is een meesterwerk op zich. Dit ambachtelijke natuurdesem brood wordt op de ovenvloer gebakken, waarbij het langzaam en zorgvuldig kan rijzen. Hierdoor behoudt het brood zijn zachte kruim en krijgt het een knapperige korst. Bovendien is ons Panito brood lactosevrij en bevat het geen E-nummers. Het blijft langdurig vers en is een ware traktatie voor de liefhebbers van authentiek brood. Bij Bakkerij Bliek is kwaliteit een traditie, natuurlijk en biologisch is de standaard, en onze specialiteiten zijn ware meesterwerken. Wij zijn er trots op om deze principes voort te zetten en onze klanten te voorzien van de beste producten.

Nieuws gerelateerd aan Bakkerij Bliek

Openingstijden

maandag8:00 - 17:00
dinsdag8:00 - 17:00
woensdag8:00 - 17:00
donderdag8:00 - 17:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag8:00 - 16:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 158
4381 GT Vlissingen
Telefoon:
0118-441761
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters