Scroll Top
Sportscholen, Sporten
Basic-Fit

Ben je een sportliefhebber in Vlissingen en zoek je een aantrekkelijke sportschool in jouw buurt? Je bent van harte welkom in ons fitnesscentrum en sportcomplex, gelegen aan het bruisende Baskensburgplein 2.

In onze club verwelkomen we sporters van alle leeftijden, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde atleet. Dankzij ons uitgebreide assortiment fitnessapparatuur en een gevarieerd aanbod van groepslessen, kun je eenvoudig je ideale work-out samenstellen. Of je nu aan je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit of algehele fitheid wilt werken, we hebben alles wat je nodig hebt.

Wil je onze sportschool eens komen verkennen? Loop dan gerust binnen, onze deuren staan altijd voor je open. Of, als je meteen enthousiast bent, kun je je ook eenvoudig online inschrijven. Onze professionele instructeurs en vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het behalen van je fitnessdoelen.

Waar het om draait

Bij ons draait het niet alleen om sporten, maar ook om plezier, sociale interactie en een gezonde levensstijl. Je zult merken dat onze sportclub een warme en uitnodigende sfeer biedt, waar je je snel thuis zult voelen. We organiseren regelmatig evenementen en activiteiten om de band tussen leden te versterken en je aan te moedigen je grenzen te verleggen.

Dus, of je nu op zoek bent naar een plek om aan je conditie te werken, nieuwe vrienden te maken of gewoon te ontspannen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wacht niet langer en kom langs in onze gezellige sportschool in Vlissingen, waar sporten een ervaring is die je niet wilt missen.

Nieuws gerelateerd aan Basic-Fit

Openingstijden

maandag7:00 - 22:00
dinsdag7:00 - 22:00
woensdag7:00 - 22:00
donderdag7:00 - 22:00
vrijdag7:00 - 22:00
zaterdag7:00 - 16:00
zondag7:00 - 15:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Baskenburgplein 2
4383 NE Vlissingen
Telefoon:
023-8080888
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters