Scroll Top
Basketbal

Marathon is een basketbalvereniging met een rijke geschiedenis in het pittoreske Vlissingen. Onze vereniging is een warm thuis voor een diverse groep basketbalfanaten, of je nu nieuw bent op het veld of een doorgewinterde speler. Bij Marathon staat maatwerk in sportbeleving centraal, want we verwelkomen enthousiaste nieuwkomers, jonge tieners die hun eerste stappen zetten in het basketbal, recreatieve spelers, en zelfs ambitieuze ballers met grootse dromen – ja, echt iedereen!

Bij Marathon wordt de rode loper uitgerold voor elke basketbalfanaat, en bij ons wordt iedereen met open armen en met het grootste respect ontvangen. Dit principe wordt gedeeld en nageleefd door al onze leden. Samen creëren we een omgeving waar gelijkheid en respect hoog in het vaandel staan.

Gemeenschap

V.S.V. Marathon Basketbal is niet zomaar een sportvereniging; we zijn een hechte gemeenschap waar gezelligheid de boventoon voert. Om ervoor te zorgen dat zowel u als uw kind met plezier recreatief of prestatiegericht kunnen sporten, vragen we om uw medewerking.

Bij ons kunt u eerst drie keer vrijblijvend meetrainen voordat u besluit om online lid te worden. Zo kunt u onze sfeer proeven en ervaren of Marathon bij u past.

Wordt u eenmaal lid van V.S.V. Marathon, dan opent er een wereld van mogelijkheden. U kunt trainen en deelnemen aan spannende wedstrijden. Maar dat is niet alles; we organiseren ook allerlei fantastische activiteiten, zoals basketbalkampen en sfeervolle kerst- en eindfeesten, waarvan u kunt genieten. Samen bouwen we aan geweldige herinneringen binnen onze gezellige basketbalgemeenschap.

Nieuws gerelateerd aan Basketbal

Openingstijden

maandag16:45 - 21:00
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdag16:00 - 20:30
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
President Roseveldlaan 733
4383 NG Vlissingen
Telefoon:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters