Scroll Top
Bert Bimmel Makelaardij

Achtergrond
Ons kantoor is sinds 1990 actief op de onroerendgoedmarkt. Bert Bimmel heeft toen een bestaand makelaarskantoor overgenomen. Hiervoor heeft hij ook jarenlang in de onroerend goed branche gewerkt bij een internationaal ingenieursbureau. Het kantoor startte met twee personen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de toonaangevende makelaarskantoren in Zeeland.

Kennis van zaken
Bert Bimmel is bouwkundige van oorsprong, iets wat van groot belang is in dit vak. Ook de medewerkers van ons kantoor volgen regelmatig cursussen en trainingen om goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen, om kennis uit te breiden en vaardigheden te ontwikkelen. Twee kantoorleden zijn volledig gecertificeerd NVM makelaar. Certificering houdt onder andere in dat de makelaar volledig geschoold blijft op het gebied van de makelaardij en het praktijkdiploma makelaar-taxateur heeft behaald. Tevens is hij of zij verplicht elk jaar bij te scholen.

Betrouwbaar
In de onroerendgoedmarkt zijn wij inmiddels geen onbekende meer. Door de jaren heen heeft ons kantoor zich bewezen als een stabiele en betrouwbare partner. Of het nu gaat om een eerlijk prijsadvies, een inzichtelijke kostenstructuur, een transparante werkwijze of een open communicatie. Betrouwbaarheid staat bij ons bovenaan. En dat is een noodzakelijk element bij het nemen van misschien wel één van de belangrijkste beslissingen in uw leven.

Nieuws gerelateerd aan Bert Bimmel Makelaardij

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Badhuisstraat 16
4381 LS Vlissingen
Telefoon:
0118-414014
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters