Scroll Top
Bestevaer

Met de aanleg van het Bestevaer-deelgebied is een belangrijke stap gezet in het herstel van de oorspronkelijke stedelijke structuur van het historische centrum van Vlissingen. Bestevaer heeft niet alleen de charme van het verleden behouden, maar heeft ook moderne voorzieningen geïntegreerd om een eigentijdse leefomgeving te creëren.

In dit ambitieuze project zijn momenteel nog enkele appartementen beschikbaar voor aankoop, evenals enkele bedrijfsruimtes die te huur of te koop zijn. De diversiteit aan beschikbare ruimtes biedt mogelijkheden voor zowel bewoners als ondernemers om deel uit te maken van deze levendige gemeenschap.

Binnenstad

Een kenmerkende factor van Bestevaer is de herstelde verbinding tussen de historische binnenstad en de oude havens en dokken. Met vier strategisch geplaatste bouwblokken rondom het zorgvuldig gerestaureerde en monumentale Dok van Perry, heeft Bestevaer de historische elementen van Vlissingen opnieuw met elkaar verweven.

De woningen in Bestevaer zijn inmiddels allemaal gerealiseerd en opgeleverd, waardoor de nieuwe bewoners kunnen genieten van zowel de architectonische pracht als de functionele moderniteit. Dit project draagt niet alleen bij aan de esthetiek van de stad, maar versterkt ook de gemeenschapsbanden door een mix van wonen en ondernemen te faciliteren. Ervaar de unieke combinatie van historie en hedendaagse voorzieningen in het hart van Vlissingen. Grijp nu de kans om deel uit te maken van deze bijzondere woon- en werkgemeenschap, waar het verleden en de toekomst samenkomen.

Informatie:

Wil je meer informatie over het Scheldekwartier?

jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters