Scroll Top
Bij Richard

In de wereld van brocante, retro, exotische, maritieme en schaakgerelateerde items en ervaringen is er een schat aan mogelijkheden te ontdekken. Deze diverse gebieden bieden een overvloed aan fascinerende elementen die liefhebbers van vintage vondsten, exotische schatten, maritieme geschiedenis en het strategische schaakspel aantrekken.

Voor alle liefhebbers

Brocante, met zijn charme en nostalgie, biedt een rijke verscheidenheid aan antieke meubelstukken, curiosa en vintage snuisterijen. Het doorzoeken van rommelmarkten en antiekwinkels is een avontuur op zich, waarbij je unieke schatten kunt ontdekken die een verhaal vertellen uit het verleden.

Retro-enthousiastelingen worden aangetrokken door de tijdloze stijl en de heropleving van designelementen uit vervlogen decennia. Of het nu gaat om een vintage kledingstuk, een oude platenspeler of een klassieke auto, retro-items brengen een gevoel van nostalgie en authenticiteit.

Liefhebbers van exotische culturen kunnen hun hart ophalen aan een wereld van kleuren, geuren en smaken. Exotische gerechten, kunst, muziek en handgemaakte ambachten brengen een vleugje verre landen in hun dagelijks leven.

Maritieme liefhebbers verbinden zich met de oceaan, haar mysteries en avonturen. Ze verzamelen scheepsmodellen, navigatie-instrumenten en maritieme kunst, en ze dromen van avontuurlijke zeereizen.

Schaakspelers betreden het rijk van de strategische geest. Het schaakbord is hun slagveld, waar ze hun denkkracht en tactisch inzicht testen in elke zet.

Deze fascinerende domeinen bieden onbegrensde mogelijkheden voor exploratie en plezier. Of je nu een liefhebber bent van brocante, retro, exotische, maritieme of schaakgerelateerde zaken, er is altijd iets nieuws te ontdekken en te waarderen. Dus duik in deze diverse wereld en laat je betoveren door de rijkdom van elk van deze interessante gebieden.

Nieuws gerelateerd aan Bij Richard

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdag10:00 - 18:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 18:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Sint Jacobsstraat 15
4381 EK Vlissingen
Telefoon:
06-17610440
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters