Scroll Top
Binnenspeeltuin Ballorig

Lekker spelen, ranja drinken en frietjes eten bij Binnenspeeltuin Ballorig!
In Binnenspeeltuin Ballorig kun je je helemaal uitleven. Maak een freefall vanaf de supersteile glijbaan, maak een supermooie sprong vanaf de jumptoren en klim en klauter eindeloos in onze mooie speelopstelling. In de zomermaanden kun je bij Binnenspeeltuin Ballorig ook buiten spelen op de springkussens met waterpartijen. Dat is pas fun!

Voor groot en klein

In Binnenspeeltuin Ballorig kunnen kleine en grote kinderen in gescheiden speelstructuren spelen. De kleintjes kunnen zich onder andere uitleven met reuzenlego en hobbeldieren, ook kunnen ze klauteren in de speelstructuur met ballenbak en glijbaan. Voor de grotere kinderen hebben ze onder andere een zeven meter hoog klim- en klauterparcours met vijf verschillende glijbanen, een luchtkussen en een mega-ballenbak met ballenkanon

De ouders of begeleiders kunnen heerlijk vertoeven in het (open) restaurant met uitzicht op hun spelende kinderen. WiFi is gratis. Auto’s kunnen gratis geparkeerd worden op het eigen parkeerterrein.

Kijk snel wat er allemaal te beleven is bij Binnenspeeltuin Ballorig!

Nieuws gerelateerd aan Binnenspeeltuin Ballorig

Openingstijden

No location found for this name. Either review your location name or go to Settings > Business Hours Indicator to set up locations.

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
President Rooseveltlaan 731 B
4383 NG Vlissingen
Telefoon:
0118-418942
Informatie:
Vlissingen@ballorig.nl
www.ballorig.nl/vlissingen/
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters