Scroll Top
Blankenburgh Wonen & Slapen

Ons bedrijf, met een solide reputatie in de branche, is doordrenkt van enthousiasme en toewijding. Met vestigingen op twee strategische locaties in Zeeland, namelijk de Gildeweg 21 in Vlissingen en de bruisende woonboulevard van Middelburg, hebben we een stevige voet aan de grond.

In onze Vlissingse winkel wordt u verwelkomd door een uitgebreide verzameling van hoogwaardige woninginrichtingsartikelen en een uitgebreid assortiment aan bedden, boxsprings, matrassen en aanverwante producten. Aan de andere kant van de regio, boven het gerenommeerde restaurant LaPlace op de Mortiereboulevard in Middelburg, ontdekt u eveneens een ruim aanbod van stijlvolle woninginrichting.

Geschiedenis

Onze geschiedenis beslaat al meer dan 75 jaar van ervaring in het vak van woninginrichting en slaapcomfort. Onze dienstverlening strekt zich uit over heel Zeeland en zelfs ver daarbuiten. Wij gaan een stap verder en komen persoonlijk bij u thuis om samen met u een perfecte harmonie te creëren. Onze deskundige medewerkers nemen nauwkeurige metingen, onze monteurs installeren alles met precisie, van uw bed tot de kleinste details, en onze stoffeerders leggen met vakmanschap uw vloerbedekking. Bovendien vertrouwen we enkel op ons eigen team van gespecialiseerde professionals voor al deze taken.

Nieuws gerelateerd aan Blankenburgh Wonen & Slapen

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag10:00 - 17:30
woensdag10:00 - 17:30
donderdag10:00 - 17:30
vrijdag10:00 - 17:30
zaterdag10:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Gildeweg 21
4383 NJ Vlissingen
Telefoon:
0118-633592
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters