Scroll Top
Blogic Media

Blogic Media is een onderneming die zijn oorsprong kent in het jaar 2016, opgericht door Arjan Jonkman, Lukas Jonkman en Julian van den Berg. Deze drie visionairen hebben de handen ineengeslagen om een indrukwekkend netwerk van online magazines te creëren, elk met zijn eigen unieke thema’s, variërend van reizen tot feitjes en bijzondere verhalen. Het hoofddoel van Blogic Media is om mensen over de hele wereld te vermaken en te voorzien van vermakelijke en boeiende content.

Wereldwijd

Met trots kunnen we vermelden dat Blogic Media inmiddels een wereldwijd bereik heeft en actief is in meer dan 20 landen. Dagelijks mogen zij maar liefst 2 miljoen bezoekers verwelkomen op hun diverse online platforms. Deze indrukwekkende cijfers getuigen van de toewijding en het harde werk van het getalenteerde team achter Blogic Media.

Het succes van Blogic Media kan worden toegeschreven aan hun voortdurende streven naar kwaliteit en innovatie in de online mediawereld. Ze blijven groeien en evolueren, en hun toekomst ziet er rooskleurig uit. Met een wereldwijd publiek dat blijft groeien en een ongeëvenaarde passie voor het delen van interessante verhalen, zal Blogic Media ongetwijfeld blijven gedijen en inspireren in de jaren die nog komen.

Nieuws gerelateerd aan Blogic Media

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
Edisonweg 41
4382 NV Vlissingen
Telefoon:
06-20364529
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters