Scroll Top
Boekhandel ‘t Spui

Boekhandel ‘t Spui betovert haar bezoekers met een onverwacht charmante en knusse ambiance. Buiten haar uitgebreide collectie boeken vind je er tevens een prachtige selectie vinylplaten, geschenken, gadgets, unieke streekproducten en een uitgebreide reeks wenskaarten. Deze boekhandel, gelegen in het hart van Vlissingen, is een ware schatkamer voor liefhebbers van literatuur en cultuur.

De diversiteit van ‘t Spui strekt zich uit tot de vele evenementen die hier plaatsvinden. Denk aan boekpresentaties die de nieuwsgierige lezer betoveren, intieme optredens van muzikanten die de ziel beroeren en inspirerende lezingen die de geest verruimen. Dit alles draagt bij aan de unieke ervaring die deze boekwinkel biedt.

Bezorgservice

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om persoonlijk de winkel te bezoeken, is er goed nieuws: ‘t Spui biedt een kosteloze bezorgservice voor boeken binnen Vlissingen en de omliggende regio. Zo kun je genieten van de literaire schatten van de winkel zonder de deur uit te hoeven.

Of je nu een gepassioneerde boekenwurm bent die op zoek is naar literaire parels, een muziekliefhebber die vinylschatten koestert, een geschenkenjager op zoek naar unieke vondsten, of gewoon iemand die op zoek is naar een speciale wenskaart, Boekhandel ‘t Spui biedt een warm welkom aan eenieder die op zoek is naar inspiratie en verrijking. De boekwinkel is niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een bestemming om de zintuigen te prikkelen en deel te nemen aan de culturele rijkdom die Vlissingen te bieden heeft. Kom langs, laat je verwonderen en geniet van de magie van ‘t Spui.

Nieuws gerelateerd aan Boekhandel ‘t Spui

Openingstijden

maandag13:00 - 17:30
dinsdag9:30 - 17:30
woensdag9:30 - 17:30
donderdag9:30 - 17:30
vrijdag9:30 - 17:30
zaterdag9:30 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Oude Markt 5
4381 ER Vlissingen
Telefoon:
0118-855188
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters