Scroll Top
Bouwbedrijf Joziasse B.V.

Bouwbedrijf Joziasse, gevestigd in het prachtige Zeeland, heeft een rijke geschiedenis van meer dan vijftig jaar als betrouwbare bouwpartner voor particulieren, bedrijven en de overheid. Ons kantoor, gelegen in het hart van Vlissingen, vormt het centrum van onze activiteiten. Wij zijn er trots op dat we gedurende al die jaren een breed scala aan bouw- en onderhoudsdiensten hebben geleverd, variërend van nieuwbouwprojecten tot aanbouw, verbouwingen, renovaties en restauraties.

Toewijding

Bouwbedrijf Joziasse onderscheidt zich door haar toewijding aan kwaliteit en flexibiliteit, gecombineerd met een opmerkelijke veelzijdigheid. Of het nu gaat om grootschalige projecten voor de overheid of persoonlijke droomhuizen voor particulieren, wij staan garant voor vakmanschap en klanttevredenheid. Onze expertise strekt zich uit tot service-, beheers- en onderhoudswerkzaamheden, waarbij we de duurzaamheid van onze projecten en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel dragen.

Met ons ervaren team van professionals zetten we ons dag in, dag uit in om de bouwwensen van onze klanten te realiseren, en we kijken uit naar nog vele decennia van succesvolle samenwerkingen in de bouwsector.

Nieuws gerelateerd aan Bouwbedrijf Joziasse B.V.

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Industrieweg 5
4382 NA Vlissingen
Telefoon:
0118-417873
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters