Scroll Top
BouweCenter Logus

BouwCenter Logus Vlissingen, een gevestigde toeleverancier van bouw- en afbouwmaterialen, verwelkomt zowel doe-het-zelvers als bedrijven met open armen. Of je nu een eenvoudige klus in huis hebt of werkt aan grootschalige projecten in de utiliteitsbouw, woningbouw of renovatie, dit bedrijf voorziet in al je materiaalbehoeften. Hun specialiteit? Deuren en garagedeuren.

De BouwShop is dé plek voor professionals. Hier vind je een uitgebreid assortiment bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, sierbestrating, gereedschap, werkkleding, deuren en bevestigingsmateriaal – alles wat je maar nodig hebt voor je bouwproject.

Showrooms

Naast de BouwShop is er een prachtige showroom waar je kunt genieten van fraaie badkameropstellingen. Hier heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan vloermaterialen en uitvoeringen. Maar dat is niet alles; ook voor op maat gemaakte kasten, plafonds en verlichting ben je hier aan het juiste adres. BouwCenter Logus Vlissingen biedt een uitgebreid scala aan producten en diensten om aan de wensen van zowel professionals als doe-het-zelvers te voldoen. Met hun ruime ervaring en expertise staan ze klaar om je te ondersteunen bij al je bouw- en afbouwprojecten, of je nu een simpele renovatie of een complexe nieuwbouw plant. BouwCenter Logus Vlissingen is jouw one-stop shop voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft.

Nieuws gerelateerd aan BouwCenter Logus

Openingstijden

No location found for this name. Either review your location name or go to Settings > Business Hours Indicator to set up locations.

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Marie Curieweg 9-13
4389 WB Ritthem
Telefoon:
0118-690025
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters