Scroll Top
BrainWash

BrainWash is al vele jaren de meest omvangrijke kappersketen in Nederland, met een indrukwekkend netwerk van meer dan 175 salons verspreid over het hele land. De formule van BrainWash onderscheidt zich door een reeks voordelen die klanten kunnen waarderen.

Met ruime openingstijden biedt BrainWash klanten flexibiliteit en toegankelijkheid, aangezien ze zonder afspraak kunnen binnenlopen. De transparante en concurrerende prijsstelling maakt het voor iedereen duidelijk wat ze kunnen verwachten, zonder verrassingen achteraf.

Toewijding

Een ander essentieel kenmerk van BrainWash is de toewijding aan kwaliteit. De gekwalificeerde kappers in hun salons onderscheiden zich met hun uitmuntende vaktechniek, klantvriendelijkheid en motivatie. Dit vertaalt zich in een uitzonderlijke kapperservaring voor de klanten.

Als een kappersketen die echt uitblinkt in de branche, is BrainWash niet alleen groot in omvang, maar ook in de tevredenheid van de klanten. Hun onderscheidende kenmerken, waaronder de ruime verspreiding van salons, flexibele openingstijden, heldere prijzen en getalenteerde kappers, maken BrainWash een unieke en gewaardeerde keuze voor mensen die op zoek zijn naar professionele kappersdiensten in Nederland.

Nieuws gerelateerd aan BrainWash

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag8:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Aagje Dekenstraat 12B
4381 RZ Vlissingen
Telefoon:
085-0706902
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters