Scroll Top
Brasserie Evertsen

Brasserie Evertsen, gelegen aan de oevers van de Westerschelde, biedt een adembenemend uitzicht op deze rivier, die bekend staat als de drukst bevaren waterweg van Europa, met maar liefst zo’n 70.000 scheepsbewegingen per jaar. Het is een spectaculaire plek waar u kunt genieten van de bedrijvigheid van passerende schepen, die soms op slechts enkele honderden meters afstand langs de brasserie varen.

Terwijl u zich vergaapt aan het schouwspel van de voorbijtrekkende schepen, ziet u ook de loodsboten in- en uitvaren. Deze loodsboten spelen een essentiële rol bij het begeleiden van schepen door de Westerschelde. Ze brengen loodsen van en naar de schepen, wat zorgt voor een veilige navigatie in deze drukke vaarroute.

Onze Binnenruimte

Brasserie Evertsen biedt u de keuze tussen een comfortabele binnenruimte met plaats voor 60 gasten en een ruim buitenterras waar 120 gasten kunnen genieten van het panoramische uitzicht. Of u nu binnen wilt genieten van de sfeer of buiten op het terras de frisse lucht en het schouwspel van de scheepvaart wilt ervaren, deze brasserie heeft voor ieder wat wils.

Bovendien is Brasserie Evertsen de perfecte locatie voor het organiseren van uw speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een feest of receptie, het ervaren personeel staat klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Met het prachtige uitzicht op de Westerschelde als achtergronddecor, wordt uw bijeenkomst onvergetelijk.

Kortom, Brasserie Evertsen biedt niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een visueel spektakel van passerende schepen en loodsboten, en de mogelijkheid om speciale momenten in uw leven te vieren in een unieke en sfeervolle omgeving.

Nieuws gerelateerd aan Brasserie Evertsen

Openingstijden

maandag10:00 - 21:00
dinsdag10:00 - 21:00
woensdag10:00 - 21:00
donderdag10:00 - 21:00
vrijdag10:00 - 21:00
zaterdag10:00 - 21:00
zondag10:00 - 21:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
De Ruyterplein 1
4381 BZ Vlissingen
Telefoon:
0118-414498
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters