Scroll Top
Brasserie ‘t Hart van

In het schilderachtige stadscentrum van Vlissingen stuit je op Brasserie Lunchcafé ‘t Hart van. Dit gezellige etablissement is toegankelijk voor eenieder en vormt daarom de ideale locatie om even op adem te komen, zowel tijdens als na een drukke werkdag of een shopsessie. Brasserie Lunchcafé ‘t Hart van is eigentijds, eigenzinnig en heeft een sfeervolle inrichting. Hier kun je genieten van heerlijk eten en drinken in een aangename ambiance.

Onze uitgebreide lunchkaart biedt een scala aan smakelijke opties, waaronder rijkelijk belegde broodjes, huisgemaakte soepen, salades, plates en nog veel meer. Maar dat is niet alles; bij ons tref je eveneens een uitgebreide leestafel en dagelijks verse kranten om rustig door te bladeren terwijl je van je maaltijd geniet.

Brasserie Lunchcafé ‘t Hart van is een uitnodigende plek waar iedereen welkom is. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke maaltijd of gewoon een gezellige plek om even op adem te komen, bij ons ben je aan het juiste adres. De inrichting van de brasserie is eigentijds en eigenzinnig, waardoor de sfeer er altijd goed is.

Onze lunchkaart

Onze lunchkaart is zeer gevarieerd en biedt een uitgebreide selectie van overheerlijke broodjes, huisgemaakte soepen, frisse salades, en nog veel meer. Of je nu zin hebt in een lichte snack of een uitgebreide maaltijd, Brasserie Lunchcafé ‘t Hart van heeft voor elk wat wils.

Naast ons smakelijke menu kun je ook gebruik maken van onze uitgebreide leestafel, waar je kunt genieten van een goed boek of de laatste kranten en tijdschriften kunt lezen. Dit maakt ons de ideale plek om te ontspannen na een drukke dag in de stad. Kortom, bij ons ben je verzekerd van een gezellige en smaakvolle ervaring.

Nieuws gerelateerd aan Brasserie ‘t Hart van

Openingstijden

maandag11:00 - 19:00
dinsdag10:00 - 19:00
woensdag10:00 - 19:00
donderdag10:00 - 19:00
vrijdag10:00 - 19:00
zaterdag10:00 - 19:00
zondag11:00 - 19:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 49-51
4381 GD Vlissingen
Telefoon:
0118-415654
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters