Scroll Top
Bruna Boekhandel

Bruna is een vooraanstaande marktleider op het gebied van diverse productcategorieën, waaronder (kinder-) boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Bovendien is Bruna een van de meest prominente aanbieders van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeauartikelen en schoolbenodigdheden. In dit brede scala aan producten en diensten vervult Bruna.nl een essentiële rol in onze omnichannel strategie, waarbij het ons uitgebreide assortiment toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Sinds december 2017 heeft Bruna zich aangesloten bij de Shared Stories Group, waarin zij gezelschap krijgt van Bookchoice en VBK uitgevers. Gezamenlijk hebben we als voornaamste doel om schrijvers te verbinden met lezers in een snel veranderende wereld van het geschreven woord. We spelen in op deze veranderingen door voortdurende innovatie en het ontwikkelen van nieuwe concepten, zodat we relevant blijven en de leeservaring van onze klanten kunnen blijven verbeteren.

Het uitgebreide scala aan producten dat wij aanbieden, waaronder boeken, tijdschriften en wenskaarten, wordt ondersteund door Bruna.nl, dat fungeert als een belangrijke spil in onze brede strategie voor naadloze klantbeleving. Deze online aanwezigheid stelt ons in staat om ons gevarieerde assortiment met succes aan de man te brengen.

Dankzij onze verenigde inspanningen als onderdeel van de Shared Stories Group en onze toewijding aan vernieuwing en creativiteit, kunnen we de evoluerende behoeften van zowel auteurs als lezers blijven vervullen en zo de leesgemeenschap blijven ondersteunen en inspireren.

Nieuws gerelateerd aan Bruna Boekhandel

Openingstijden

maandag10:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 20:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 101
4381 GG Vlissingen
Telefoon:
0118-440088
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters