Scroll Top
BuitenHof Tuinmeubelen

In de afgelopen jaren heeft onze unieke formule een opmerkelijke groei doorgemaakt. Wat ooit begon met slechts een handvol winkels in het schilderachtige Brabantse landschap, is uitgegroeid tot een welvarende keten van maar liefst 21 tuinmeubelwinkels. Deze transformatie is het resultaat van ons toegewijde familiebedrijf dat met passie en vakmanschap te werk gaat.

Wat ons onderscheidt, is dat we elk aspect van het proces volledig in eigen beheer hebben. Van het nauwgezet spotten van de nieuwste trends tot het ontwerpen, produceren, inrichten van onze winkels, verzorgen van transport en bieden van klantenservice, alles wordt met de grootste zorg behandeld. Dit betekent dat we in staat zijn om tuinmeubelen van uitzonderlijke kwaliteit te leveren tegen een bijzonder scherpe prijs.

Onze tuinmeubelen zijn niet zomaar meubelstukken; ze zijn het resultaat van jarenlange toewijding aan vakmanschap en een diepgaand begrip van de wensen en behoeften van onze klanten. Onze winkels zijn ware schatkamers vol met de nieuwste ontwerpen en innovaties, zorgvuldig vervaardigd om elke buitenruimte om te toveren tot een oase van comfort en stijl.

21 Jaar

We zijn er trots op dat we al 21 jaar meubels van topkwaliteit aanbieden, en we blijven ons inzetten voor het creëren van de perfecte buitenomgeving voor iedereen. We nodigen u uit om onze winkels te bezoeken en de magie van onze tuinmeubelen zelf te ervaren. Samen streven we ernaar om uw buitenleven nog mooier te maken, seizoen na seizoen.

Nieuws gerelateerd aan BuitenHof Tuinmeubelen

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 18:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondag12:00 - 17:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
President Rooseveltlaan 745
4383 NG Vlissingen
Telefoon:
0165-526750
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters