Scroll Top
Cafe Albatros

In het hart van de bruisende stad is Cafe Albatros een ware oase van genot voor de zintuigen. Met zijn rustieke charme en gezellige sfeer is het cafe een geliefde ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden. Of je nu ‘s ochtends op zoek bent naar een smakelijke cappuccino om je dag te beginnen of ‘s avonds een goed glas wijn wilt nuttigen terwijl je geniet van live muziek, het cafe biedt voor elk moment de perfecte ambiance.

De heerlijke geur

Bij het betreden van Cafe Albatros omhult de geur van versgemalen koffiebonen je direct en wekt je zintuigen tot leven. Het vriendelijke personeel van het cafe begroet je met een glimlach en wijst je naar een knusse hoek of een tafel bij het raam, waar je kunt ontspannen en de wereld voorbij ziet gaan. Het cafe heeft een uitgebreid menu met een scala aan heerlijke lekkernijen, van hartige quiches tot smakelijke gebakjes.

In de zomermaanden biedt het Cafe ook een sfeervol terras, waar je kunt genieten van de warme zonnestralen terwijl je een verfrissende ijsthee drinkt. Cafe Albatros is een plek waar vrienden samenkomen om te praten en te lachen, waar boekenwurmen zich verliezen in hun romans en waar kunstenaars hun creatieve vonk vinden.

Nieuws gerelateerd aan Cafe Albatros

Openingstijden

maandag13:00 - 17:30
dinsdag10:00 - 17:30
woensdag10:00 - 17:30
donderdag10:00 - 17:30
vrijdag10:00 - 17:30
zaterdag10:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Beursplein 3
4381 CA Vlissingen
Telefoon:
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters