Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Café Hoppit

Café Hoppit, gelegen in het hart van Vlissingen, verwelkomt gasten met open armen in een informele sfeer, volledig verstoken van pretenties. Het is de plek waar je je meteen op je gemak voelt en kunt genieten van aangename momenten.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen drankje in goed gezelschap of de behoefte voelt om ‘s avonds je dansschoenen aan te trekken, Café Hoppit biedt voor elk wat wils. De keuze is aan jou; hier draait alles om het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Een absolute must-ervaring in Café Hoppit is de befaamde “Jamsessie”. Deze reguliere avonden in ons café zijn een feest voor muziekliefhebbers. Tijdens de jamsessies kun je genieten van live optredens van getalenteerde bands of de opzwepende klanken van swingende plaatjes. De data voor de volgende jamsessie kun je eenvoudig terugvinden op onze actuele Facebook-pagina, dus houd deze goed in de gaten!

Onze trots

Met trots dragen wij de eretitel van het oudste café in Vlissingen, en toch blijven we verankerd in de gezelligheid en levendigheid van het heden. Café Hoppit brengt het beste van beide werelden samen, en we verwelkomen gasten van alle leeftijden en achtergronden. Of je nu een stamgast bent of ons voor het eerst bezoekt, wees ervan verzekerd dat we altijd streven naar een warme en gastvrije omgeving waar iedereen zich thuis kan voelen.

Met Café Hoppit kun je rekenen op een rijke geschiedenis vermengd met hedendaagse gezelligheid. Beleef Vlissingen op zijn best in ons geliefde etablissement, waar herinneringen worden geboren en vriendschappen worden gesmeed.

Nieuws gerelateerd aan Café Hoppit

Openingstijden

maandag14:00 - 1:00
dinsdag14:00 - 1:00
woensdag14:00 - 1:00
donderdag14:00 - 1:00
vrijdag14:00 - 2:00
zaterdag14:00 - 2:00
zondag14:00 - 1:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 35
4381 ED Vlissingen
Telefoon:
0118-416521
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters