Scroll Top
Cafe Marcus

Hallo, ik ben Youssef, de trotse eigenaar van Café Marcus. Ons café begon als een droom die twee jaar geleden werkelijkheid werd, en sindsdien hebben we onze passie voor speciale koffie, thee en een warme sfeer gedeeld met onze gewaardeerde gasten.

Bij Café Marcus streven we er elke dag naar om jouw dag een beetje specialer te maken. Ons menu biedt een uitgebreide selectie van heerlijke koffievarianten, van aromatische espresso tot romige cappuccino’s, en een scala aan theeën met verrukkelijke smaken.

Gastvrije Omgeving

Bovendien hebben we ons best gedaan om een gezellige en gastvrije omgeving te creëren waar jij je meteen thuis voelt. Of je nu langs komt om te werken, bij te praten met vrienden of gewoon wilt ontspannen met een goed boek, Café Marcus staat altijd voor je klaar.

We organiseren ook regelmatig evenementen, van open mic avonden tot themafeesten, om nog meer plezier en gemeenschapsgevoel te brengen. Dus, kom gezellig langs en ontdek zelf de warmte en gastvrijheid van Café Marcus. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en jouw dag een beetje beter te maken.

Nieuws gerelateerd aan Cafe Marcus

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag9:30 - 17:30
donderdag9:30 - 17:30
vrijdag9:30 - 17:30
zaterdag9:30 - 17:30
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Oude Markt 20b
4381 ES Vlissingen
Telefoon:
06-14733738
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters