Scroll Top
Cafetaria FOPPE

Cafetaria FOPPE heeft gedurende vele jaren een stevige positie veroverd als de favoriete eetgelegenheid in Vlissingen, en deze populariteit is geenszins toevallig. Onze onwankelbare inzet voor topkwaliteit, ongekende versheid en het overtreffen van de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten heeft geresulteerd in een toegewijde clientèle die ons blijft omarmen. Telkens weer streven we naar het overtreffen van de verwachtingen en het prikkelen van de smaakpapillen van onze gasten.

Ongeacht of je hunkert naar een snel tussendoortje, een volledige maaltijd of iets daar tussenin, Cafetaria FOPPE staat klaar om in al je culinaire wensen te voorzien. Wij zijn de onbetwiste keuze voor iedereen die houdt van lekker eten in Vlissingen. Bij ons kun je smullen van een uitgebreid scala aan heerlijke gerechten, geserveerd in een gastvrije ambiance die alleen Cafetaria FOPPE kan bieden.

Onze Menukaart

Onze menukaart is een ware culinaire ontdekkingsreis, waarbij de smaken en aroma’s je smaakpapillen betoveren. Of je nu zin hebt in de sappige perfectie van onze hamburgers, de knapperige verrukking van onze frites of de smaakvolle geheimen van onze huisgemaakte sauzen, bij de Cafetaria staat een onvergetelijke ervaring op het menu.

Ons toegewijde team staat klaar om je te verwelkomen en te bedienen, want bij Cafetaria FOPPE gaat het niet alleen om eten; het draait om het creëren van mooie herinneringen in een omgeving waar gasten zich thuis voelen. Wij kijken er naar uit om je te begroeten en je smaakpapillen te verwennen met de onweerstaanbare smaken van Cafetaria FOPPE. Kom langs en ontdek waarom we al zo lang de onbetwiste favoriet zijn in Vlissingen.

Nieuws gerelateerd aan Cafetaria FOPPE

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag14:00 - 21:00
woensdag14:00 - 21:00
donderdag14:00 - 0:00
vrijdag13:00 - 2:00
zaterdag13:00 - 2:00
zondag14:00 - 21:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Bellamypark 8
4381 CJ Vlissingen
Telefoon:
0118-412261
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters