Scroll Top
Carlife

Carlife is sinds 1987 de inbouwspecialist in Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van car audio, navigatie, chiptuning, telecom, multimedia, beveiliging enz. Ook kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment auto accessoires, velgen en onderhoudsmiddelen.

Naast onze winkel waar u onze producten kunt bekijken, beluisteren, uitproberen, beschikken wij over een moderne werkplaats. Gecertificeerd personeel staat klaar om uw wensen te bespreken en deze kundig uit te voeren op locatie of bij ons in de werkplaats. Kom langs en overtuig u zelf van ons zeer uitgebreid assortiment.

Wij zijn een jong en dynamisch team, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staat.  Wij zijn snel, flexibel, ervaren en compleet. Al onze medewerkers hebben jaren lang ervaring in hun eigen vakgebied.

Wij doen alles

Carlife biedt een totaaloplossing voor uw heilgekoe. Alles onder één dak,  één aanspreekpunt bij problemen. Onze totaaloplossing voor al u wensen op autogebied. Navigatie, cruisecontrol, Telecom, Trekhaken, chipchuning, te veel om op te noemen.

Van inbouwaccessoires tot autopoets. Van alarmsystemen tot een pendelservice. Met de verschillende accespakketten bieden wij elke gewenste oplossing voor het onderhoud, de optimalisering en de uitbreiding van uw wagen. Wij bieden een scherpe prijs en met een goede prijs/ kwaliteitverhouding bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verwelkomen u graag!!

Nieuws gerelateerd aan Carlife

Openingstijden

maandag8:30 - 18:00
dinsdag8:30 - 18:00
woensdag8:30 - 18:00
donderdag8:30 - 18:00
vrijdag8:30 - 18:00
zaterdag8:30 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Industrieweg 13
4382 NA Vlissingen
Telefoon:
0118-417585
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters