Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland
Cedars of Lebanon Bakery & Sweets

Bij Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, geloven we in de kunst van het bakken en de kracht van zoete verleiding. We heten u van harte welkom in onze bakkerij, waar traditie, smaak en kwaliteit samenkomen in elke lekkernij die we aanbieden.

Onze Bakkerij – Een Huis Vol Passie

Onze bakkerij is meer dan alleen een plek waar we heerlijke lekkernijen bereiden. Het is een huis vol passie, waar ons getalenteerde team van bakkers en patissiers zich elke dag inzet om de lekkerste broden, gebakjes en zoetigheden te creëren. Onze focus ligt op het gebruik van de beste ingrediënten, authentieke recepten en traditionele bakmethoden om de smaak en geur van versgebakken lekkernijen tot leven te brengen.

Onze Producten – Een Feest voor de Smaakpapillen

Bij Cedars of Lebanon Bakery & Sweets kunt u zich verheugen op een brede selectie van producten die uw zintuigen zullen verwennen. Van onze knapperige broden, met liefde gebakken en perfect om te combineren met kaas en wijn, tot onze decadente gebakjes die een glimlach op uw gezicht toveren met elke hap. Onze specialiteit is het creëren van desserts die de tradities van het Midden-Oosten omarmen, zoals baklava en ma’amoul, naast een scala aan internationale lekkernijen.

Uw Bezoek – Een Ervaring om te Koesteren

We nodigen u van harte uit om onze bakkerij te bezoeken en uzelf te trakteren op de onweerstaanbare geur en smaak die onze producten te bieden hebben. Of u nu langskomt voor een snelle traktatie, een speciale gelegenheid wilt vieren of op zoek bent naar een uniek geschenk, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets heeft altijd iets speciaals voor u in petto. Onze warme en gastvrije sfeer staat garant voor een ervaring om te koesteren.

Bij Cedars of Lebanon Bakery & Sweets delen we graag onze passie voor bakken en zoetigheden met u. Of u nu een liefhebber bent van brood, gebak of beide, we staan klaar om u te verwelkomen met een glimlach en een heerlijke traktatie. Kom langs en ontdek de magie van onze bakkerij, waar liefde voor bakken samenkomt met traditionele smaken en moderne verwennerij.

Nieuws gerelateerd aan Cedars of Lebanon Bakery & Sweets

Openingstijden

No location found for this name. Either review your location name or go to Settings > Business Hours Indicator to set up locations.

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
Octrooiweg 20-24
4387 PJ Vlissingen
Telefoon:
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters