Scroll Top
Century Aluminum

Century Aluminum Company is een vooraanstaande producent van primair aluminium en staat bekend om het leveren van producten van de hoogste kwaliteit. Deze beursgenoteerde onderneming, gevestigd in de Verenigde Staten, heeft wereldwijd een personeelsbestand van meer dan 2000 toegewijde medewerkers. Met vestigingen in de Verenigde Staten, IJsland en Nederland, heeft Century Aluminum Company een mondiale aanwezigheid die bijdraagt aan de internationale aluminiummarkt.

Het kernproduct van Century Aluminum Company is primair aluminium, dat wordt vervaardigd met geavanceerde productietechnieken om te voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Het bedrijf speelt een cruciale rol in de toeleveringsketen van aluminium en levert hoogwaardige materialen die worden gebruikt in diverse industrieën wereldwijd.

Vertrouwen

De beursgenoteerde status van de onderneming weerspiegelt haar transparantie en financiële stabiliteit, waardoor investeerders vertrouwen hebben in haar langetermijnvisie en prestaties op de markt. Met haar diverse locaties in de Verenigde Staten, IJsland en Nederland draagt Century Aluminum Company bij aan de lokale economieën en creëert het banen op wereldwijde schaal.

In een snel evoluerende industrie handhaaft Century Aluminum Company haar positie als een betrouwbare leverancier van hoogwaardig primair aluminium, waarbij innovatie en duurzaamheid centraal staan. De onderneming blijft zich inzetten voor excellentie en groei, gesteund door haar toegewijde team van professionals en wereldwijde operationele uitmuntendheid.

Adres:
Frankrijkweg 2a, Haven 5977
4389 PB Ritthem Nederland
Telefoon:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters