Scroll Top
CineCafé

Een avondje uit in Vlissingen is pas echt compleet met een bezoek aan CineCafé Vlissingen. Dit veelzijdige etablissement staat bekend om zijn uitgebreide en gevarieerde aanbod, waardoor het de ideale bestemming is voor zowel filmliefhebbers als fijnproevers. Of u nu op zoek bent naar een romantisch diner, een snelle hap, een smakelijke lunch, een goed glas wijn, een speciaal biertje of een vermakelijke quizavond, CineCafé Vlissingen heeft het allemaal te bieden, en dat in perfecte harmonie met de nieuwste kaskrakers op het grote scherm.

Maar wat als u niet van plan bent om naar de film te gaan? Ook dan is CineCafé Vlissingen een aanrader, want hier kunt u simpelweg genieten van een voortreffelijk diner of een gezellige borrelmiddag met uw collega’s of vrienden. Het menu van CineCafé Vlissingen is zorgvuldig samengesteld en biedt een rijke verscheidenheid aan culinaire ervaringen die perfect passen bij de vele mogelijkheden die dit charmante restaurant te bieden heeft.

Quiz Avond

Voor wie van een uitdaging houdt, is er de wekelijkse quizavond op maandag om 19:30 uur. Het is de perfecte gelegenheid om uw kennis te testen en samen met vrienden een leuke avond door te brengen in de ontspannen sfeer van CineCafé Vlissingen.

Kortom, CineCafé Vlissingen is dé bestemming voor een veelzijdige en onvergetelijke avond uit. Of u nu op zoek bent naar een filmavontuur, een smaakvol diner, een gezellige borrel of een spannende quiz, hier vindt u alles wat uw hart begeert. Twijfel niet langer en breng een bezoek aan dit unieke etablissement in Vlissingen!

Nieuws gerelateerd aan Cine Café

Openingstijden

maandag11:00 - 2:00
dinsdag11:00 - 2:00
woensdag11:00 - 2:00
donderdag11:00 - 2:00
vrijdag11:00 - 2:00
zaterdag11:00 - 2:00
zondag11:00 - 2:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Spuikomweg 3
4381 LZ Vlissingen
Telefoon:
0118-415831
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters