Scroll Top
Citroën Dealer Van Beek

Bijna 55 jaar ervaring als officiële Citroën dealer heeft ons tot ware Citroën-experts gemaakt. Onze diepgaande kennis van deze voertuigen overstijgt elke andere. Met trots vertegenwoordigen we dit internationale automerk, dat al sinds 1919 bekendstaat om zijn durf en creativiteit, en dat in de moderne tijd een uitgebreid assortiment modellen biedt.

Bij Van Beek staan openheid en transparantie centraal, en we hechten veel waarde aan het nakomen van onze afspraken. Het draait allemaal om onze klanten, en we doen er elke ochtend alles aan om hen tevreden te stellen. Het is dan ook geen toeval dat we vijf keer zijn bekroond tot de beste Citroën dealer van Nederland, dankzij de tevredenheid van onze klanten.

Opzoek naar een nieuwe auto?

Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe Citroën of een gebruikte variant, je bent van harte welkom bij een van onze vijf vestigingen in de regio West-Brabant en Zeeland: Breda, Oudenbosch, Roosendaal, Bergen op Zoom of Vlissingen. Onze expertise en toewijding aan klanttevredenheid zullen je helpen de perfecte Citroën te vinden die aan al je wensen voldoet. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en onze passie voor Citroën met je te delen.

Nieuws gerelateerd aan Citroën Dealer Van Beek

Openingstijden

maandag8:00 - 18:00
dinsdag8:00 - 18:00
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:00 - 18:00
vrijdag8:00 - 16:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Marie Curieweg 25
4389 WB Ritthem
Telefoon:
0118-629955
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters