Scroll Top
City Hostel Vlissingen

In het bruisende hart van de prachtige kustplaats Vlissingen, gelegen aan de betoverende Zeeuwse kust, schitteren twee majestueuze historische panden die sinds 2011 het thuis vormen van City Hostel Vlissingen. Deze accommodatie biedt een gastvrije oase in de veelzijdige stad Vlissingen.

Vlissingen, een stad doordrenkt van cultuur en geschiedenis, is niet alleen een havenstad, maar ook een bruisende studentenstad, een winkelbestemming bij uitstek en een geliefde woonomgeving. Bovendien ademt de stad de frisse zeelucht van de prachtige boulevard en de nabijgelegen stranden. Het Arsenaal en het MuZEEum, twee indrukwekkende bezienswaardigheden, liggen op een steenworp afstand van City Hostel Vlissingen, wat betekent dat alle facetten van deze stad binnen handbereik zijn voor de gasten.

Het restaurant

Voor een voortreffelijke en betaalbare culinaire ervaring hoef je niet verder te zoeken dan City Hostel Vlissingen. De knusse brasserie is dagelijks geopend en verwelkomt gasten voor smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes. Hier wordt de nadruk gelegd op het gebruik van verse, lokale ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden.

De strategische ligging van City Hostel Vlissingen biedt een uitstekende uitvalsbasis om de bruisende stad Vlissingen en de omliggende omgeving te verkennen. Het biedt de mogelijkheid om ten volle te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft door te overnachten in het kloppende hart van de stad. De geschiedenis, cultuur, stranden en het entertainment liggen allemaal binnen handbereik, waardoor City Hostel Vlissingen de ideale bestemming is voor elke reiziger die Vlissingen wil ontdekken en ervaren.

Nieuws gerelateerd aan City Hostel Vlissingen

Openingstijden

maandag8:00 - 22:00
dinsdag8:00 - 22:00
woensdag8:00 - 22:00
donderdag8:00 - 22:00
vrijdag8:00 - 22:00
zaterdag8:00 - 22:00
zondag8:00 - 22:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Kerkstraat 10
4381 HM Vlissingen
Telefoon:
0118-415200
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters