City2Beach Hotel

Ons jong ervaren team van enthousiaste medewerkers zal er alles aan doen u zich thuis te laten voelen in City2Beach Hotel. Of u komt voor zaken, een kort verblijf of een lange vakantie, dankzij de centrale ligging is City2Beach Hotel de ideale uitvalsbasis voor een aangenaam verblijf.

Duik het gezellige centrum in of maak eindeloze strandwandelingen, beide op slechts enkele voetpassen afstand van het hotel.
Gezellig een dagje naar het MuZEEum, het Arsenaal of de film, het kan allemaal. De enorme bioscoop Cine City en het theater CC XL staan bijna in onze achtertuin!

Blijft u liever in het hotel? Wij beschikken over een idyllisch tuinterras waar het bij goed weer heerlijk rustig genieten is.
Voor de inwendige mens wordt gezorgd in CityBeanz, waar u iedere dag al vanaf 08:00 uur terecht kunt voor een kopje koffie of thee, huisgemaakte lekkernijen, een goed ontbijt, smakelijke lunch en een uitgebreide borrel met heerlijke hapjes.

Honden zijn, tegen een vergoeding, van harte welkom in het hotel, buiten het seizoen kunnen zij heerlijk rennen op de Vlissingse stranden. Ook tijdens het seizoen biedt Vlissingen mooie routes waar u naar hartenlust kunt wandelen met uw hond. Houdt u er rekening mee dat het hotel niet over een lift beschikt en uw hond dus zelf trappen moet kunnen lopen of u uw hond naar boven moet dragen.

Na uw verblijf bent u snel weer op de weg, via de N57 en A58 die binnen enkele autominuten te bereiken zijn vanaf het hotel. Wij verwelkomen u graag in City2Beach Hotel!

CONTACT

Badhuisstraat 3
4381 LM Vlissingen

www.city2beachhotel.nl
info@city2beachhotel.nl
0118-412201

PARKEREN

Klik hier voor parkeerinformatie

LOCATIE

Bekijk ook andere onderwerpen IN Vlissingen