Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Coffeeshop Purple

Coffeeshop Purple in Vlissingen biedt een unieke en gezellige sfeer voor zowel lokale bewoners als toeristen die op zoek zijn naar ontspanning en vermaak. Gelegen in het hart van Vlissingen, combineert deze moderne coffeeshop een uitgebreide selectie van cannabisproducten met een vriendelijke ambiance, waardoor het een populaire bestemming is voor liefhebbers van recreatief gebruik.

Een Warm Welkom

Bij Purple draait alles om gastvrijheid. Bij aankomst word je hartelijk begroet door ons vriendelijke personeel, dat altijd klaarstaat om je te helpen met je keuze en eventuele vragen over de verschillende soorten cannabisproducten. Of je nu een doorgewinterde kenner bent of nieuwsgierig bent naar de wereld van cannabis, we zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt.

Een Uitgebreid Assortiment

Onze coffeeshop biedt een breed scala aan cannabissoorten, variërend van ontspannende indica’s tot opwekkende sativa’s en smakelijke hybriden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een assortiment van hasj, concentraten en edibles. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte optie die bij jouw voorkeur past.

Een Ontspannen Ontmoetingsplek

Purple is niet alleen een plek om je favoriete cannabisproducten te ontdekken, maar ook een gezellige ontmoetingsplek. Neem plaats aan onze comfortabele tafels, geniet van een verse kop koffie of thee, en deel goede gesprekken met vrienden, zowel oude als nieuwe. Onze coffeeshop is ideaal om te ontspannen en te genieten van een unieke ervaring.

Of je nu de stad bezoekt of een vaste klant bent, bij Coffeeshop Purple in Vlissingen kun je rekenen op een warm welkom, een uitgebreid assortiment en een ontspannen sfeer. Kom langs en ontdek waarom Purple de favoriete plek is voor liefhebbers van cannabis in Vlissingen en ver daarbuiten. We heten je graag welkom bij ons!

Nieuws gerelateerd aan Coffeeshop Purple

Openingstijden

maandag11:00 - 21:00
dinsdag11:00 - 21:00
woensdag11:00 - 21:00
donderdag11:00 - 21:00
vrijdag11:00 - 21:00
zaterdag11:00 - 21:00
zondag12:00 - 20:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Aagje Dekenstraat 7a
4381 RM Vlissingen
Telefoon:
0118-430768
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters