Scroll Top
De Broederband
De Broederband

Op 26 november 2020 werd de bouw van 21 eengezinswoningen in het Broederband-project in het Scheldekwartier in Vlissingen officieel gestart. Deze ruime nieuwbouwwoningen, ontwikkeld door Fijn Wonen, het woonproduct van Van Wijnen, zijn bestemd voor het Ecowoningen Fonds van woningfondsbeheerder Credit Linked Beheer. Dankzij het innovatieve ‘bouwen in één dag-principe’ van Fijn Wonen verloopt het bouwproces razendsnel, waardoor de toekomstige huurders al in het komende voorjaar kunnen genieten van deze gasloze en energiezuinige woningen. De locatie van het project bevindt zich op de kruising van de Singel en Van Dishoeckstraat.

De naam Broederband Vlissingen verwijst naar de ‘socialistische bakkerij’ die hier meer dan een eeuw geleden was gevestigd. Het woningbouwplan ‘De Broederband’, ontwikkeld door de gemeente voor de hoek van de Singel en Van Dishoeckstraat, omvat 21 eengezinswoningen en 33 appartementen in de middeldure huursector, met parkeergelegenheid op het binnenterrein. De eengezinswoningen worden gebouwd volgens het ‘nul-op-de-meter’ principe, en ook voor de appartementen wordt gestreefd naar energiezuinigheid.

Meer informatie over het Broederband-project in Vlissingen is te vinden op de officiële website van Broederband Vlissingen.

Informatie:

Wil je meer informatie over het Scheldekwartier?

jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters