Scroll Top
De Gevangentoren

De Gevangentoren is gelegen aan de Boulevard de Ruyter in Vlissingen waar u kunt genieten van het schitterende uitzicht over de Westerschelde.

Dit alles terwijl u geniet van een lekker drankje, een heerlijke lunch of romantisch diner op ons terras, in onze serre of in de authentieke torenzaal.

Sinds 1974 is er in dit monument een restaurant gevestigd, en sinds kort kunt u boven in de Gevangentoren overnachten in deze luxe suite.

Vanuit uw bed heeft u door de vier ramen een fantastisch uitzicht over de Westerschelde en de boulevard. Ook kunt u naar buiten waar u op de oude “Kantelen” geheel rondom de torenspits kunt lopen en een schitterend uitzicht heeft. Bij helder weer kunt u zelfs de skyline van Knokke, de Lange Jan in Middelburg en de havens van Vlissingen en Terneuzen zien liggen.

Nieuws gerelateerd aan De Gevangentoren
10 jul: Op bezoek bij De Gevangentoren

Bij De Gevangentoren ga je niet een hapje eten, nee daar kom je echt om te dineren! Met het prachtige uitzicht over zee aan de zonnigste boulevard van Nederland. En als dat nog niet genoeg is, slapen in de Gevangentorensuite voelt als de Koning te rijk! Verwen jezelf eens écht en bezoek De Gevangentoren het restaurant of overnacht in de suite.

27 apr: Koningsdag Soep actie aftermovie

De glimlach op het gezicht van alle 70-plussers was het grootste cadeau voor de horeca vandaag. Wat een groot succes om 1.143 ouderen van de Gemeente Vlissingen blij te maken met een gratis kopje soep.
Hopelijk mag de horeca binnenkort weer open en kunnen ze allemaal persoonlijk bedankt worden.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: De Dighter, Café Restaurant SOIF, Dighter bij u Thuis, Café De Concurrent, Brasserie Jong, De Gevangentoren, Brasserie BLVD, Panta Rhei Vlissingen, Boven Zee Strandrestaurant, Indisch Restaurant Bandoeng, Hotel Restaurant Solskin, SEC Catering, Sligro Vlissingen, Van Ruiten & Floresse, Groentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel.

Openingstijden

maandag11:00 - 0:00
dinsdag11:00 - 0:00
woensdag11:00 - 0:00
donderdag11:00 - 0:00
vrijdag11:00 - 0:00
zaterdag11:00 - 0:00
zondag11:00 - 0:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Boulevard de Ruyter 1A
4381 KA Vlissingen
Telefoon:
0118-411441
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters