Scroll Top
Koningsdag Soep actie aftermovie

De brede glimlach die op de gezichten van alle 70-plussers pronkte, vormde vandaag het grootste geschenk voor de horeca. Wat een triomf om maar liefst 1.143 ouderen uit de Gemeente Vlissingen te verblijden met een kosteloos kopje soep. Deze hartverwarmende actie liet niet alleen de ontvangers stralen, maar bracht ook een golf van dankbaarheid door de lokale horecagemeenschap.

Het succes van deze vrijgevige onderneming weerspiegelt zich in de hoop dat de horeca binnenkort haar deuren weer mag openen. Op dat moment kan elk van deze 70-plussers persoonlijk bedankt worden voor de glimlach die ze hebben gebracht en de positieve sfeer die ze hebben gecreëerd.

Een speciale vermelding gaat uit naar de gulle bijdragen van de volgende partners die deze actie mogelijk hebben gemaakt: De DighterCafé Restaurant SOIFDighter bij u ThuisCafé De ConcurrentBrasserie JongDe GevangentorenBrasserie BLVDPanta Rhei VlissingenBoven Zee StrandrestaurantIndisch Restaurant BandoengHotel Restaurant SolskinSEC CateringSligro VlissingenVan Ruiten & FloresseGroentehal Jacobse & Leijnse detail- en groothandel. Hun vrijgevigheid heeft niet alleen ouderen gevoed, maar ook de gemeenschap met een gevoel van samenhorigheid verrijkt. Dit toont aan hoe lokale bedrijven met compassie en toewijding een positieve impact kunnen hebben op het welzijn van hun medeburgers. Bekijk hier de Koningsdag Soep actie Aftermovie

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters