Scroll Top
De Kunst School
De Kunst School

Dé Kunst school, de plek voor kunstopleidingen toegankelijk voor iedereen, biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor creatieve expressie. Of je nu een beginnende kunstenaar bent of al enige ervaring hebt, hier vind je cursussen en workshops die aansluiten bij jouw niveau en interesses.

Onze veelzijdige kunstopleidingen zijn beschikbaar in verschillende formats. Of je nu de voorkeur geeft aan kortere reeksen om nieuwe technieken te verkennen of een langere verbintenis aangaat om je vaardigheden te verdiepen, Dé Kunstschool heeft voor ieder wat wils.

Een Grote Selectie

Binnen onze gevarieerde cursusselectie bieden we inspirerende mogelijkheden zoals edelsmeden, waar je kunt leren hoe je prachtige sieraden kunt creëren die je persoonlijke stijl weerspiegelen. Daarnaast is er beeldhouwen, waar je ruimte hebt om met vorm en materiaal te experimenteren. Voor de liefhebbers van textielkunst zijn er boeiende opties om textiel te transformeren tot unieke kunstwerken. En vergeet zeker niet ons kinderatelier, waar jonge geesten worden aangemoedigd om hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen.

Kom naar Dé Kunstschool en ontdek de grenzeloze wereld van kunst en creativiteit. Wat je passie ook is, wij zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw kunstzinnige reis.

 

Lees hier over de open dag!

Nieuws gerelateerd aan De Kunst School

Openingstijden

maandag19:30 - 22:00
dinsdag9:30 - 22:00
woensdag9:30 - 22:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Sint Jacobsstraat 10
4381 EL Vlissingen
Telefoon:
06-14111919
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters