Scroll Top
De Rode Pilaren

Iedereen heeft zijn unieke levenspad, en het allerbelangrijkste is dat je jezelf goed voelt in je eigen huid. Kruiderij en Drogisterij De Rode Pilaren gelooft sterk in de verscheidenheid van wegen die kunnen leiden tot een gezond en tevreden leven. In de Zeeuwse steden Goes, Middelburg, Vlissingen en Bergen op Zoom, bieden ze een uitgebreid assortiment producten en waardevolle informatie die aansluiten bij de gekozen levensstijl van mensen, of die kunnen helpen bij het vinden van de juiste weg.

De Rode Pilaren begrijpt dat iedereen anders is, met unieke behoeften en doelen als het aankomt op gezondheid en welzijn. Of je nu op zoek bent naar natuurlijke supplementen, biologische voeding, kruidenremedies of advies over een gezondere levensstijl, De Rode Pilaren is de plek om te beginnen.

Voor ieder wat wils

In de sfeervolle vestigingen van ons in de genoemde Zeeuwse steden, vind je een schat aan opties om je gezondheid en welzijn te ondersteunen. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde health-fanaat bent, of dat je net begint aan je reis naar een gezondere levensstijl, ze bieden deskundig advies en hoogwaardige producten die aansluiten bij jouw behoeften.

De Rode Pilaren is een plaats waar diversiteit wordt omarmd en waar begrip is voor de verschillende paden die mensen bewandelen. Of je nu op zoek bent naar voedingssupplementen, aromatherapie, of natuurlijke huidverzorgingsproducten, je zult een schat aan keuzes ontdekken in een gastvrije omgeving die jou ondersteunt, ongeacht welke weg je volgt naar een gezonder en gelukkiger leven.

Nieuws gerelateerd aan De Rode Pilaren

Openingstijden

maandag11:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 21:00
zaterdag9:30 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 91
4381 GG Vlissingen
Telefoon:
0118-430250
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters