Scroll Top
De Vesting

In het noorden van het Scheldekwartier is woningbouwplan “De Vesting” ontwikkeld. Het plan omvat 43 eengezinswoningen met tuin en 3 appartementen. Parkeren vindt plaats op een binnenterrein.

Stedelijke kwaliteit

De Vesting bestaat uit koopwoningen met een stedelijke kwaliteit, uitkijkend op de groene Singel en het centrale park van het Scheldekwartier. De woningen worden gerealiseerd in de middeldure en dure prijsklasse. Het plan wordt ontwikkeld door de Vlissingse Ontwikkelings Groep (VOG). Zij hebben eerder op het Scheldekwartier de 23 woningen langs de De Willem Ruysstraat gebouwd. De koop- en ontwikkelovereenkomst voor realisatie van het plan is op 7 maart 2018 ondertekend door de gemeente Vlissingen en de Vlissingse Ontwikkelings Groep.

Planning

Voor de ontwikkeling van De Vesting worden de Singel en de Verkuijl Quakkelaarstraat naar de Scheldewijk doorgetrokken. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart. De 1e fase is al opgeleverd en de 2e fase is momenteel in aanbouw. De verkoop van de woningen wordt gedaan door Vlissingse Ontwikkelings Groep.

 

De opkomende huizen in De Vesting, Vlissingen, vormen een kans om deel uit te maken van een opwindende gemeenschap in een prachtige omgeving. Of je nu op zoek bent naar een permanent thuis of een vakantieverblijf, De Vesting heeft iets te bieden. Ontdek de schoonheid van de kust, de warme sfeer en de investeringsmogelijkheden. Verlies geen tijd en sluit je aan bij de beweging van mensen die De Vesting hun nieuwe thuis noemen. Welkom in de toekomst van Vlissingen.

Informatie:

Wil je meer informatie over het Scheldekwartier?

jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters