Scroll Top
De Vrienden Van Vlissingen
De Vrienden Van Vlissingen

De Vrienden Van Vlissingen is dé trendy hotspot van Zeeland. Door de jaren heen hebben ze zich ontpopt tot de pionier op het gebied van ultieme uitgaansavonden. De unieke locatie is van binnen gehuld in een stijlvol clubinterieur. Een indrukwekkend geluidssysteem garandeert een optimale performance voor zowel nationale als internationale artiesten.

Een state-of-the-art lichtshow mag natuurlijk niet ontbreken. De ambiance wordt versterkt door een oogverblindend schouwspel van licht en kleur, wat de beleving tot een onvergetelijke ervaring maakt. Of je nu komt voor de muziek, de sfeer of het trendy interieur, De Vrienden Van Vlissingen biedt het allemaal.

Onze club is dé plek waar stijl en entertainment samenkomen, en waar elke stapavond een memorabel feest wordt. De Vrienden Van Vlissingen staat garant voor een bruisende atmosfeer waarin je kunt genieten van de nieuwste muziek en live optredens. Ontdek zelf waarom wij de favoriete bestemming zijn voor een onvergetelijke avond uit in Zeeland.

Nieuws gerelateerd aan De Vrienden Van Vlissingen

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag10:00 - 3:00
donderdag10:00 - 3:00
vrijdag10:00 - 3:00
zaterdag10:00 - 3:00
zondag10:00 - 3:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Nieuwendijk 9
4381 BV Vlissingen
Telefoon:
06-58906674
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters