Scroll Top
De Zeewinkel

Als u op zoek bent naar alles wat te maken heeft met de zee, dan is De Zeewinkel in Vlissingen dé plek waar uw avontuur begint. Gevestigd aan de prachtige Zeeboulevard van Vlissingen, verwelkomt De Zeewinkel u met open armen en een assortiment dat u niet wilt missen. In deze tekst zullen we u laten kennismaken met deze unieke winkel en enkele hoogtepunten benadrukken.

Een Overvloed aan Maritieme Schatten

Of u nu een fervent visser, een zeilliefhebber, of gewoon een bewonderaar van de oceaan bent, De Zeewinkel heeft voor elk wat wils. Hier vindt u alles, van visgerei tot nautische decoraties en zelfs zeevruchten. Ons assortiment omvat hoogwaardige producten van gerenommeerde merken, zodat u altijd kunt vertrouwen op de kwaliteit van wat u hier vindt.

Een Ervaring om nooit te vergeten

Bij De Zeewinkel geloven we dat een winkel meer is dan alleen een plek om te winkelen. Het is een ervaring. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte items voor uw behoeften. Of u nu een beginner bent in de wereld van de zee of een doorgewinterde zeeman, u zult zich hier thuis voelen.

Locatie en Openingstijden

De Zeewinkel bevindt zich op een bevoorrechte locatie aan de Zeeboulevard in Vlissingen, met een adembenemend uitzicht op de zee. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, zodat u op uw gemak kunt winkelen. Kom langs en ontdek de maritieme schatten die op u wachten!

In De Zeewinkel in Vlissingen komt uw liefde voor de zee tot leven. Of u nu op zoek bent naar visspullen, decoratieve schatten of gewoon een inspirerende plek om te bezoeken, wij nodigen u van harte uit om onze winkel te ontdekken. Laat de oceaan uw leidraad zijn, en wij zorgen voor de rest. Tot ziens bij De Zeewinkel!

Nieuws gerelateerd aan De Zeewinkel

Openingstijden

maandag12:00 - 17:00
dinsdag12:00 - 17:00
woensdag12:00 - 17:00
donderdag12:00 - 17:00
vrijdag12:00 - 17:00
zaterdag12:00 - 17:00
zondag12:00 - 17:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Nieuwendijk 29
4381 BV Vlissingen
Telefoon:
06-28749373
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters