Scroll Top
Decokay Elenbaas-Noom

Onze winkel heeft zijn oorsprong in de jaren ’60, toen onze grootmoeder als toegewijde vakspecialist begon, met niets meer dan verf en behang in haar arsenaal. De kern van onze identiteit blijft onveranderd sinds die tijd. Hoewel we ons assortiment hebben uitgebreid, blijft ons ultieme doel ongewijzigd: dagelijks mensen gelukkig maken door persoonlijk woonadvies te bieden en het opbouwen van een solide vertrouwensband. We ambiëren niets minder dan de hofleverancier van jouw woning, kantoor of boot te worden.

Wat wij bieden

Ons aanbod is nu een veelzijdige mix van productcategorieën. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt, van kasten, verf, behang, gordijnen, tapijten, vloeren, horren, zonwering voor zowel binnen als buiten, garagedeuren, shutters, overkappingen tot rolluiken. Stapsgewijs hebben we ons assortiment uitgebreid om experts te blijven in al deze productgroepen. Bij ons vind je dan ook een scala aan toonaangevende A-merken met de nieuwste collecties, allemaal onder één dak.

Aarzel niet om eens bij ons binnen te stappen en onze aanpak zelf te ervaren! We staan klaar om je te helpen en te adviseren, net zoals onze grootmoeder dat in de jaren ’60 deed.

Nieuws gerelateerd aan Decokay Elenbaas-Noom

Openingstijden

maandag13:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 16:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Gildeweg 15-17
4383 NH Vlissingen
Telefoon:
0118-441904
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters