Scroll Top
Deinco Uitzendgroep

Uitzendbureau Deinco B.V. heeft haar activiteiten in het jaar 1990 aangevangen met het verstrekken van gekwalificeerd personeel aan de haven- en industriële sectoren. Gedurende de loop der decennia heeft onze organisatie overtuigend bewezen een vertrouwde partner te zijn voor zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten. Dankzij onze persoonlijke benadering en hoge mate van flexibiliteit zijn wij in staat om op succesvolle wijze te reageren op de uiteenlopende eisen en behoeften van opdrachtgevers, waarbij wij keer op keer de juiste persoon op de juiste positie kunnen plaatsen.

Wat ons onderscheidt, is onze onafgebroken beschikbaarheid gedurende 24 uur per dag. Bovendien verzorgen wij met onze eigen vloot personenbussen het vervoer van en naar onze gewaardeerde opdrachtgevers, wat bijdraagt aan een soepele en efficiënte samenwerking. Deze toewijding aan continue beschikbaarheid en transportdiensten maakt ons een toonaangevende speler in de branche.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de sector en ons vermogen om snel te reageren op veranderende omstandigheden, hebben wij een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare en professionele partner in de wereld van uitzendwerk. Onze expertise strekt zich uit over diverse disciplines en sectoren, waardoor wij in staat zijn om op maat gemaakte personeelsoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Wij streven ernaar om zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten te ondersteunen en te helpen bij het bereiken van hun doelen en ambities.

In alles wat we doen, staat onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Als gevolg hiervan blijven wij de verwachtingen overtreffen en blijven we vooroplopen in de sector. Deinco B.V. is niet zomaar een uitzendbureau; wij zijn de partner die u kunt vertrouwen voor al uw personeelsbehoeften, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Nieuws gerelateerd aan Deinco Uitzendgroep

Openingstijden

maandag8:30 - 17:00
dinsdag8:30 - 17:00
woensdag8:30 - 17:00
donderdag8:30 - 17:00
vrijdag8:30 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Industrieweg 1-A
4382 NA Vlissingen
Telefoon:
0118-413010
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters