Scroll Top
Drankgigant.nl

Bij Drankgigant.nl zijn we overtuigd van onze bedrijfsfilosofie die de klant centraal zet, bij ons is de klant nog altijd koning. Ons assortiment is letterlijk gigantisch en is gericht op iedereen, van jong tot oud en van hobbyist tot de fijnproever. Een groot assortiment gecombineerd met scherpe prijzen en persoonlijke service, dat is waar wij voor staan!

Assortiment

We zijn ontzettend trots op ons assortiment, een aanbod dat iedere week groeit. In totaal hebben we meer dan 15.000 producten online staan, waarvan een groot deel flessen drank maar ook voor glazen en accessoires kunt u bij ons terecht. Wij onderscheiden ons van andere slijters door een breed en diep assortiment neer te zetten, waar u bij de ‘gewone’ slijter een aanbod van enkele flessen vindt per categorie proberen wij een zo gevarieerd mogelijk aanbod neer te zetten. Zo hebben we 3000 verschillende speciaal bieren, 900 verschillende flessen gin, 1000 flessen rum en bijna 2500 flessen whisky!

Met zo’n assortiment is overzichtelijkheid een pré, onze website is hier dan ook op gericht. Zo kunt u de meer dan 1000 likeuren bijvoorbeeld filteren op inhoud en prijs, maar ook op smaak of kleur. Voor iedere groep hebben we specifieke filters ingesteld zodat u zo plezierig mogelijk kan rondkijken en kan winkelen. Wel zo gemakkelijk! Zoekt u een specifieke fles en bieden wij deze (nog) niet aan? Laat het ons weten dan gaan wij er voor u achteraan!

 

Prijs

Wij begrijpen dat de prijzen belangrijk zijn en dit is dan ook één van onze pijlers, wij kopen groot in bij onze leveranciers zodat we mooie prijzen kunnen bedingen. Deze spelen we weer door naar onze klanten en dit wordt ook opgemerkt. Het is al een tijdje geleden dat er een grote prijsvergelijking is gedaan, december 2010 door de Consumentenbond, maar wij durven te stellen dat wij de gemiddelde consument vele tientjes per jaar kunnen besparen! Uit de vergelijking van de Consumentenbond kwamen wij overigens uit als één van de goedkoopste slijters in gedistilleerde dranken, wij zaten maar liefst 9% onder de gemiddelde prijs! En sindsdien zijn de prijzen alleen maar lager geworden!

Uit de laatste peilingen blijken er enorme verschillen in de prijzen van duurdere whisky’s. Wij zijn tot wel 35% tot 58% goedkoper dan uw reguliere slijterij. Een enorme collectie, extreem groot inkopen en scherp verkopen is dan ook een passie voor ons bedrijf. Kijk en vergelijk is ons devies en sta versteld van de (gigantische) prijsverschillen tussen onze en uw lokale slijterij.

 

Service

We zijn begonnen als dorpsslijter waarbij gezelligheid en klantencontact centraal stond, hier willen we maar al te graag aan vasthouden. Bij ons staat de klant nog altijd centraal en u kunt ons dan ook altijd bellen voor persoonlijk advies of wanneer u vragen heeft. Het liefst zien we u natuurlijk in onze winkel in Zeeland, waar u de grootte van het assortiment en onze gastvrijheid van dicht bij kunt meemaken! Inmiddels zijn we met 50 overtuigende mensen keihard aan het werk om de winkel en website 100% up-to-date te houden. Een gedreven team met mensen die er voor u willen staan, van inkoop tot verkoop, van bierglas tot pallet zending. Allemaal met één doel en visie.

Nieuws gerelateerd aan Drankgigant.nl

Openingstijden

maandag9:00 - 18:00
dinsdag9:00 - 18:00
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
President Rooseveltlaan 772
4382 NB Vlissingen
Telefoon:
0118-412035
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters