Scroll Top
E-Mobility Park

Het E-Mobility Park is een innovatief initiatief in Zeeland dat de mobiliteit van mensen wil veranderen door middel van duurzame oplossingen. Het park biedt iedereen de mogelijkheid om een elektrische deelauto te huren die wordt aangedreven door lokaal opgewekte en milieuvriendelijke energie. Dit baanbrekende project heeft als doel om de mobiliteit te verduurzamen en tegelijkertijd efficiënt gebruik te maken van voertuigen door ze te delen.

De visie achter dit project is groots: het streven is om meerdere E-Mobility Parks te creëren op strategische locaties in Zeeland. Hierdoor kunnen gebruikers naadloos overschakelen van het ene park naar het andere, waar ze elektrische deelauto’s en andere milieuvriendelijke vervoersmiddelen kunnen oppikken of achterlaten. Dit biedt een breder scala aan keuzemogelijkheden voor de gebruikers en bevordert een meer duurzame levensstijl.

Momenteel heeft het E-Mobility Park vijf elektrische deelauto’s beschikbaar op de Kenniswerf in Vlissingen. Deze auto’s zijn gemakkelijk te reserveren via het deelsysteem, dat gebruikers een gebruiksvriendelijke toegang biedt tot milieuvriendelijke vervoersopties. Of je nu een korte boodschap hebt of een dagje uit plant, het E-Mobility Park heeft de perfecte elektrische auto voor jou.

Duurzame Toekomst

Het E-Mobility Park is een positieve stap richting een duurzamere toekomst voor Zeeland. Het project benadrukt de noodzaak om verantwoorde keuzes te maken op het gebied van mobiliteit en biedt tegelijkertijd een handige en milieuvriendelijke manier om van A naar B te komen. Deel uitmaken van deze beweging is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw persoonlijke reiservaring. Ga vandaag nog naar het E-Mobility Park op de Kenniswerf in Vlissingen en ontdek hoe gemakkelijk het is om groen te reizen. Samen kunnen we de toekomst van mobiliteit vormgeven.

Voor meer informatie of andere vragen kun je mailen naar info@e-mobilitypark.nl.

Nieuws gerelateerd aan E-Mobility Park

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Hertzweg
4382 NX Vlissingen
Telefoon:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters